De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Ice Cream

Ice Cream, 7th Edition focuses on the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the ice cream and frozen dessert industry, from the chemical, physical, engineering and biological principles of the production process to the distribution of the finished product.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781461460954
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 462
  • Udgivet:
  • 16. januar 2013
  • Udgave:
  • 72013
  • Størrelse:
  • 242x165x30 mm.
  • Vægt:
  • 906 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 2. december 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Ice Cream

Ice Cream, 7th Edition focuses on the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the ice cream and frozen dessert industry, from the chemical, physical, engineering and biological principles of the production process to the distribution of the finished product.

Brugerbedømmelser af Ice Cream



Find lignende bøger
Bogen Ice Cream findes i følgende kategorier: