Ice Cream
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 462
- Udgivet:
- 16. januar 2013
- Udgave:
- 72013
- Størrelse:
- 242x165x30 mm.
- Vægt:
- 906 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Ice Cream
Ice Cream, 7th Edition focuses on the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the ice cream and frozen dessert industry, from the chemical, physical, engineering and biological principles of the production process to the distribution of the finished product.
Brugerbedømmelser af Ice Cream
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Ice Cream findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621