Hyperspectral Imaging Technology in Food and Agriculture
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 403
- Udgivet:
- 29. oktober 2016
- Udgave:
- 12015
- Størrelse:
- 155x233x28 mm.
- Vægt:
- 554 g.
- 1-2 uger.
- 11. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Hyperspectral Imaging Technology in Food and Agriculture
Hyperspectral imaging or imaging spectroscopy is a novel technology for acquiring and analysing an image of a real scene by computers and other devices in order to obtain quantitative information for quality evaluation and process control.
Brugerbedømmelser af Hyperspectral Imaging Technology in Food and Agriculture
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Hyperspectral Imaging Technology in Food and Agriculture findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621