Hydrocolloids in Food Processing
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 360
- Udgivet:
- 28. oktober 2010
- Størrelse:
- 158x236x23 mm.
- Vægt:
- 717 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Hydrocolloids in Food Processing
In Hydrocolloids in Food Processing, a group of the most experienced and impartial experts explains what stabilizers should be used and how they should be used, food product by food product. Numerous actual product formulations are packed into each chapter and the processing procedures to make these formulations are clearly described.
Brugerbedømmelser af Hydrocolloids in Food Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Hydrocolloids in Food Processing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621