De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hungarian Specialties Cookery Book

Bag om Hungarian Specialties Cookery Book

This early twentieth-century volume by Sacellary and Fodor aimed to acquaint American cooks of the day with Hungarian dishes that could be prepared at home.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781429012119
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 112
  • Udgivet:
  • 21. juli 2008
  • Størrelse:
  • 152x6x229 mm.
  • Vægt:
  • 175 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Hungarian Specialties Cookery Book

This early twentieth-century volume by Sacellary and Fodor aimed to acquaint American cooks of the day with Hungarian dishes that could be prepared at home.

Brugerbedømmelser af Hungarian Specialties Cookery Book



Find lignende bøger
Bogen Hungarian Specialties Cookery Book findes i følgende kategorier: