Human Resource Management in the Hotel and Catering Industry
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 286
- Udgivet:
- 23. maj 2017
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 539 g.
- 2-4 uger.
- 18. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Human Resource Management in the Hotel and Catering Industry
This book, first published in 1987, gives valuable insights into the characteristics of employment in the hotel and catering industry and useful guidance on personal techniques. It deals with fundamental issues, such as personnel policy, as well as with practical techniques.
Brugerbedømmelser af Human Resource Management in the Hotel and Catering Industry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Human Resource Management in the Hotel and Catering Industry findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621