How We Fell in Love with Italian Food
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 256
- Udgivet:
- 25. oktober 2019
- Størrelse:
- 261x204x27 mm.
- Vægt:
- 1006 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af How We Fell in Love with Italian Food
Pizza, pasta, pesto and olive oil: how did these foods - and many more Italian ingredients - become so widespread and popular? Richly illustrated, this book maps the extraordinary progress of Italian food, from the legacy of the Roman invasion to its current, ever-increasing popularity.
Brugerbedømmelser af How We Fell in Love with Italian Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen How We Fell in Love with Italian Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621