How to Open and Run a Successful Restaurant
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 230
- Udgivet:
- 7. oktober 2013
- Størrelse:
- 203x254x12 mm.
- Vægt:
- 463 g.
- 2-3 uger.
- 14. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af How to Open and Run a Successful Restaurant
A guidebook to owning your own restaurant. Complete with management forms and control systems that guide you to success in the Restaurant industry. Tons of great tips and contests for increasing sales. Easy to read and follow step by step instructions for the new manager or the older owner looking to upgrade their skills and their establishment.
Brugerbedømmelser af How to Open and Run a Successful Restaurant
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621