How to Milk an Almond, Stuff an Egg, and Armor a Turnip
- A Thousand Years of Recipes
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 166
- Udgivet:
- 14. juni 2011
- Størrelse:
- 203x254x9 mm.
- Vægt:
- 340 g.
- 2-3 uger.
- 2. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af How to Milk an Almond, Stuff an Egg, and Armor a Turnip
A book on medieval and renaissance cooking including more than 330 recipes, articles on how to do a feast, information on what ingredients were available when, and more.
Brugerbedømmelser af How to Milk an Almond, Stuff an Egg, and Armor a Turnip
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen How to Milk an Almond, Stuff an Egg, and Armor a Turnip findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621