How to Make, Serve and Eat Pasta
- The Complete Step-by-step Guide to Making Pasta, with 30 Classic Recipes
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 128
- Udgivet:
- 1. oktober 2009
- Størrelse:
- 231x299x10 mm.
- Vægt:
- 552 g.
- 4-7 hverdage.
- 11. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af How to Make, Serve and Eat Pasta
More than just a cookbook, this is a comprehensive guide to the world of pasta, from selecting and making the many varieties to serving perfect dishes every time.
Brugerbedømmelser af How to Make, Serve and Eat Pasta
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen How to Make, Serve and Eat Pasta findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621