How to Cook: From first basics to kitchen master
- The cook's guide to frying, baking, poaching, casseroling, steaming and roasting a fabulous range of 140 tasty recipes, with 800 step-by-step instructional photographs
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 256
- Udgivet:
- 30. oktober 2018
- Størrelse:
- 275x212x28 mm.
- Vægt:
- 1388 g.
- 4-7 hverdage.
- 6. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af How to Cook: From first basics to kitchen master
new edition: The easy-to-use beginner cook's guide to techniques with recipes to try them out: fry, bake, poach, casserole, steam and roast a fabulous range of 140 tasty dishes, with 800 step-by-step photographs
Brugerbedømmelser af How to Cook: From first basics to kitchen master
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen How to Cook: From first basics to kitchen master findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621