Both the Standard and Side carving styles are illustrated.
HOW TO CARVE CHICKEN AND TURKEY
STANDARD STYLE TO REMOVE LEG (thigh or second joint and drumstick). Hold the drumstick firmly with fingers, pulling gently away from turkey body. At the same time cut through skin between leg and body. Continue as follows:
How to Carve Chicken and Turkey
- Indbinding:
- Paperback
- Udgivet:
- 1. december 2022
- Størrelse:
- 216x279x2 mm.
- Vægt:
- 91 g.
- 2-4 uger.
- 19. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af How to Carve Chicken and Turkey
Brugerbedømmelser af How to Carve Chicken and Turkey
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen How to Carve Chicken and Turkey findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621