Hoppin' John's Lowcountry Cooking
- Recipes and Ruminations from Charleston and the Carolina Coastal Plain
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 368
- Udgivet:
- 30. august 2012
- Udgave:
- 20
- Størrelse:
- 171x235x25 mm.
- Vægt:
- 415 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Hoppin' John's Lowcountry Cooking
In his classic Hoppin' John's Lowcountry Cooking, John Martin Taylor brings us 250 authentic and updated recipes for Lowcountry favorites, including shrimp and grits, she-crab soup, pickled watermelon rinds, and Frogmore stew. Taylor, who grew up casting shrimp nets in Lowcountry marshes, adds his personal experiences in bringing these dishes to the table and leads readers on a veritable treasure hunt throughout the region, giving us a delightful taste of an extraordinary way of life.
Brugerbedømmelser af Hoppin' John's Lowcountry Cooking
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Hoppin' John's Lowcountry Cooking findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621