Home Pork Making; a Complete Guide ... in all That Pertains to hog Slaughtering, Curing, Preserving, and Storing Pork Product--from Scalding vat to Ki
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 148
- Udgivet:
- 27. oktober 2022
- Størrelse:
- 156x8x234 mm.
- Vægt:
- 218 g.
- 2-3 uger.
- 14. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Home Pork Making; a Complete Guide ... in all That Pertains to hog Slaughtering, Curing, Preserving, and Storing Pork Product--from Scalding vat to Ki
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Home Pork Making; a Complete Guide ... in all That Pertains to hog Slaughtering, Curing, Preserving, and Storing Pork Product--from Scalding vat to Ki findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Økonomi og finans
- Historie og samfund
- Økonomi, finans, erhvervsliv og ledelse > Industri og industrielle studier > Produktionsindustri
- Historie og arkæologi > Historie
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi
- Sundhed, relationer og personlig udvikling > Selvhjælp og personlig udvikling > Personlig økonomi