De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Home Charcuterie

- Make your own bacon, sausages, salami and other cured meats

Bag om Home Charcuterie

This clear and expert guide shows how to safely cure, smoke and hang your own pork and other meat and fish products, with 300 photographs.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780754833253
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 240
  • Udgivet:
  • 16. marts 2020
  • Størrelse:
  • 262x216x30 mm.
  • Vægt:
  • 1248 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 27. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Home Charcuterie

This clear and expert guide shows how to safely cure, smoke and hang your own pork and other meat and fish products, with 300 photographs.

Brugerbedømmelser af Home Charcuterie



Find lignende bøger
Bogen Home Charcuterie findes i følgende kategorier: