Home Charcuterie
- Make your own bacon, sausages, salami and other cured meats
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 240
- Udgivet:
- 16. marts 2020
- Størrelse:
- 262x216x30 mm.
- Vægt:
- 1248 g.
- 4-7 hverdage.
- 27. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Home Charcuterie
This clear and expert guide shows how to safely cure, smoke and hang your own pork and other meat and fish products, with 300 photographs.
Brugerbedømmelser af Home Charcuterie
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Home Charcuterie findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621