Hjemkundskab for alle
- Kopimappe 4.-7. klasse
- Indbinding:
- Hæftet
- Sideantal:
- 152
- Udgivet:
- 27. oktober 2009
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 220x296x17 mm.
- Vægt:
- 586 g.
- 1-3 hverdage.
- 5. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Hjemkundskab for alle
Hjemkundskab for alle
kopimappe 4.-7. klasse
Praktisk inspirationsmappe med køreklare undervisningsoplæg.
Sætter smagen på skemaet
Hjemkundskab for alle kan bruges både som et supplerende materiale til undervisning i hjemkundskab og kan fungere som grundbog, da den kommer rundt om Fælles Mål 2009. Mappen indeholder 57 opslag, fordelt på et indledende kapitel om grundteknikker og fem temakapitler om grundsmagene sødt, surt, salt, bittert og umami. Hvert forløb er tilpasset to lektioner og indeholder teori, spændende og eksperimenterende opskrifter og opgaver og alle kapitler afsluttes med en evaluering.
Fokus på sensorik og eksperimenterende undervisning
Med fokus på det eksperimenterende køkken får eleverne mulighed for at gøre sig konkrete erfaringer med forskellige fødevarers madtekniske egenskaber. Ved hjælp af sensoriske skemaer får eleverne sat ord på deres sanseindtryk og erfaringer.
kopimappe 4.-7. klasse
Praktisk inspirationsmappe med køreklare undervisningsoplæg.
Sætter smagen på skemaet
Hjemkundskab for alle kan bruges både som et supplerende materiale til undervisning i hjemkundskab og kan fungere som grundbog, da den kommer rundt om Fælles Mål 2009. Mappen indeholder 57 opslag, fordelt på et indledende kapitel om grundteknikker og fem temakapitler om grundsmagene sødt, surt, salt, bittert og umami. Hvert forløb er tilpasset to lektioner og indeholder teori, spændende og eksperimenterende opskrifter og opgaver og alle kapitler afsluttes med en evaluering.
Fokus på sensorik og eksperimenterende undervisning
Med fokus på det eksperimenterende køkken får eleverne mulighed for at gøre sig konkrete erfaringer med forskellige fødevarers madtekniske egenskaber. Ved hjælp af sensoriske skemaer får eleverne sat ord på deres sanseindtryk og erfaringer.
Brugerbedømmelser af Hjemkundskab for alle
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Hjemkundskab for alle findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621