History on Our Plate
- Recipes from America's Dutch Past for Today's Cook
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 136
- Udgivet:
- 30. december 2019
- Størrelse:
- 227x153x15 mm.
- Vægt:
- 204 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af History on Our Plate
Food historian and award-winning author Peter Rose gives us an enlightening sampling of historical Dutch recipes adapted for the modern kitchen. From cookies and custards to savory dishes and salads, Rose shows that historical cooking - whether done over an open fire or on a stovetop - need not be a thing of the past.
Brugerbedømmelser af History on Our Plate
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen History on Our Plate findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621