History of Vegetable Substances
indgår i Cooking in America serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 408
- Udgivet:
- 4. november 2008
- Størrelse:
- 152x24x229 mm.
- Vægt:
- 660 g.
- 2-3 uger.
- 19. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af History of Vegetable Substances
This 1833 work, the second of two volumes, contains straightforward descriptions of the properties of trees and fruits alongside accurate, beautifully drawn botanical images.
Brugerbedømmelser af History of Vegetable Substances
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen History of Vegetable Substances findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621