History Of Japanese Food
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 284
- Udgivet:
- 7. januar 2001
- Størrelse:
- 233x160x21 mm.
- Vægt:
- 546 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af History Of Japanese Food
An investigation of the food and dietary practices of the Japanese. Dividing the history of Japanese dietary life into six periods, it traces its development from the paleolithic and neolithic eras before rice was cultivated in Japan to the period between the sixth and fifteenth centuries, when a stable indigenous cuisine began to evolve.
Brugerbedømmelser af History Of Japanese Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen History Of Japanese Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621