History Of Japanese Food
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 284
- Udgivet:
- 16. december 2011
- Størrelse:
- 165x236x17 mm.
- Vægt:
- 480 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af History Of Japanese Food
First published in 2001. Routledge is an imprint of Taylor & Francis, an informa company.
Brugerbedømmelser af History Of Japanese Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen History Of Japanese Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621