High Pressure Processing of Food
- Principles, Technology and Applications
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 762
- Udgivet:
- 29. januar 2016
- Udgave:
- 12016
- Størrelse:
- 166x250x49 mm.
- Vægt:
- 1322 g.
- 8-11 hverdage.
- 14. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af High Pressure Processing of Food
High pressure processing technology has been adopted worldwide at the industrial level to preserve a wide variety of food products without using heat or chemical preservatives.
Brugerbedømmelser af High Pressure Processing of Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen High Pressure Processing of Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621