De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

High Pressure Processing of Food

- Principles, Technology and Applications

Bag om High Pressure Processing of Food

High pressure processing technology has been adopted worldwide at the industrial level to preserve a wide variety of food products without using heat or chemical preservatives.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781493932337
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 762
  • Udgivet:
  • 29. januar 2016
  • Udgave:
  • 12016
  • Størrelse:
  • 166x250x49 mm.
  • Vægt:
  • 1322 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 2. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af High Pressure Processing of Food

High pressure processing technology has been adopted worldwide at the industrial level to preserve a wide variety of food products without using heat or chemical preservatives.

Brugerbedømmelser af High Pressure Processing of Food



Find lignende bøger
Bogen High Pressure Processing of Food findes i følgende kategorier: