Health, Food and Social Inequality
- Critical Perspectives on the Supply and Marketing of Food
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 276
- Udgivet:
- 6. juni 2019
- Størrelse:
- 245x222x21 mm.
- Vægt:
- 446 g.
- 8-11 hverdage.
- 15. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Health, Food and Social Inequality
This book investigates how vast amounts of consumer data amassed by private companies, alongside epidemiological analysis of dietary type, social class and resulting health profiles, is used by the food industry to enable the social ranking of products and consumers and to shape food consumption patterns.
Brugerbedømmelser af Health, Food and Social Inequality
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Health, Food and Social Inequality findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621