Hawai'i Regional Cuisine
- The Food Movement That Changed the Way Hawai'i Eats
indgår i Food in Asia and the Pacific serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 208
- Udgivet:
- 31. maj 2019
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Hawai'i Regional Cuisine
The first book dedicated to the Hawai'i Regional Cuisine movement. It is based on interviews with thirty-six chefs, farmers, retailers, culinary arts educators, and food writers, as well as on nearly everything written about the HRC chefs in the national and local media.
Brugerbedømmelser af Hawai'i Regional Cuisine
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Hawai'i Regional Cuisine findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621