Handbook on Spray Drying Applications for Food Industries
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 348
- Udgivet:
- 17. juli 2019
- Størrelse:
- 242x164x23 mm.
- Vægt:
- 674 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook on Spray Drying Applications for Food Industries
Spray drying is a mechanical process by which materials in liquid form are converted into solid form such as powders. This book will help food engineers optimize the processing conditions, identify challenges faced during spray drying processes, and provide solutions for drying sticky food products. It also deals with quality and safety aspects.
Brugerbedømmelser af Handbook on Spray Drying Applications for Food Industries
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook on Spray Drying Applications for Food Industries findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621