Handbook of Vegetable Preservation and Processing
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 990
- Udgivet:
- 24. november 2015
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 187x264x58 mm.
- Vægt:
- 2580 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Vegetable Preservation and Processing
This book compiles the latest science and technology in the processing and preservation of vegetables and vegetable products. Vegetables are an important article of commerce for economies and are important to our diet. The objective of this edition is to provide a professional reference book on vegetable preservation and processing including the latest developments and advances in this field. Though the basic theme and objective of the second edition are the same as the first, coverage in the second edition is more comprehensive in terms of depth and breadth.
Brugerbedømmelser af Handbook of Vegetable Preservation and Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Vegetable Preservation and Processing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621