Handbook of Research on Food Science and Technology
- Volume 3: Functional Foods and Nutraceuticals
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 276
- Udgivet:
- 7. august 2019
- Størrelse:
- 150x210x22 mm.
- Vægt:
- 381 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Research on Food Science and Technology
Volume 3 of the 3-volume set focuses on functional foods and nutraceuticals. The chapters examine nutraceuticals as treatment for cancer and neurodegenerative diseases, trends in functional food in noncommunicable diseases, synergism in food trends, bioactive peptides, agave fructans as a functional component in foods, and more.
Brugerbedømmelser af Handbook of Research on Food Science and Technology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Research on Food Science and Technology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621