Handbook of Research on Food Science and Technology
- Volume 2: Food Biotechnology and Microbiology
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 264
- Udgivet:
- 7. august 2019
- Størrelse:
- 150x210x22 mm.
- Vægt:
- 381 g.
- Nyt oplag forberedes af forlaget.
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Research on Food Science and Technology
Volume 2 of the 3-volume set focuses on food biotechnology and microbiology. The chapters examine bioactive compounds in food biotechnology, potential and risks of pigmented-grain corn, technological advances in the production of phytases, phytochemical molecules from food wastes, control of food-borne pathogen bacteria, and more.
Brugerbedømmelser af Handbook of Research on Food Science and Technology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Research on Food Science and Technology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621