Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies
- Volume 5: Emerging Techniques for Food Processing, Quality, and Safety Assurance
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 350
- Udgivet:
- 25. november 2021
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 757 g.
- 2-3 uger.
- 26. marts 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies
Discusses various emerging techniques for food preservation, formulation, and nondestructive quality evaluation techniques. Each chapter covers major aspects pertaining to principles, design, and applications of various food processing methods.
Brugerbedømmelser af Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies findes i følgende kategorier: