De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

- Volume 4: Design and Development of Specific Foods, Packaging Systems, and Food Safety

Bag om Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

Presents new research on health food formulation, advanced packaging systems, and toxicological studies for food safety.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774630341
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 290
  • Udgivet:
  • 25. november 2021
  • Størrelse:
  • 156x234x0 mm.
  • Vægt:
  • 671 g.
  • 2-3 uger.
  • 11. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

Presents new research on health food formulation, advanced packaging systems, and toxicological studies for food safety.

Brugerbedømmelser af Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies



Find lignende bøger
Bogen Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies findes i følgende kategorier: