Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies
- Volume 3: Computer-Aided Food Processing and Quality Evaluation Techniques
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 350
- Udgivet:
- 25. november 2021
- Størrelse:
- 243x161x24 mm.
- Vægt:
- 718 g.
- 2-3 uger.
- 11. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies
Presents nonthermal approaches for food processing and preservation including color measurement techniques, RFID, 3D-food printing, potential of robotics, artificial intelligence, terahertz spectroscopy imaging technique, instrumentation techniques and transducers, quality assurance tools, detection of pesticides, etc.
Brugerbedømmelser af Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621