Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies
- Volume 1: Nonthermal and Innovative Food Processing Methods
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 292
- Udgivet:
- 25. november 2021
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 752 g.
- 2-3 uger.
- 11. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies
Provides a detailed discussion of many nonthermal food process techniques. These include high-pressure processing, ultraviolet light technology, microwave-assisted extraction, high pressure assisted freezing, microencapsulation, dense phase carbon dioxide aided preservation, to name a few.
Brugerbedømmelser af Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621