Handbook of Practical Cookery, for Ladies and Professional Cooks
indgår i Cooking in America serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 488
- Udgivet:
- 29. august 2008
- Størrelse:
- 152x29x229 mm.
- Vægt:
- 785 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Practical Cookery, for Ladies and Professional Cooks
Published in 1868 by renowned cooking teacher Pierre Blot, this book is a masterwork of French cookery. Blot came to America as a refugee from Napoleonic France, and in 1865, he opened, arguably, the first French cooking school in America.
Brugerbedømmelser af Handbook of Practical Cookery, for Ladies and Professional Cooks
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Practical Cookery, for Ladies and Professional Cooks findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621