Handbook of Organic Food Processing and Production
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 207
- Udgivet:
- 23. oktober 2012
- Udgave:
- 11994
- Størrelse:
- 155x235x12 mm.
- Vægt:
- 355 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Organic Food Processing and Production
The increasing interest in organic foods has created a need for this book, the first practical manual to cover the processing of organic food and drink. An initial introduction to organic food is followed by a review of organic legislation (chapter 2) and the organic certification process (chapter 3).
Brugerbedømmelser af Handbook of Organic Food Processing and Production
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Organic Food Processing and Production findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621