Handbook of Industrial Food Microbiology
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 246
- Udgivet:
- 23. august 2024
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 640 g.
- 2-4 uger.
- 18. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Industrial Food Microbiology
Introduces industrial microbiology in the food industry. The techniques and technologies focus on production, processing, and recovery of food industry metabolites (primary or secondary). The process of alcohol production, fermentation metabolites, and drug delivery components through food are the highlights of the book.
Brugerbedømmelser af Handbook of Industrial Food Microbiology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Industrial Food Microbiology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621