Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 796
- Udgivet:
- 14. november 1995
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 174x246x41 mm.
- Vægt:
- 1497 g.
- 2-4 uger.
- 7. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded
Covers information on indigenous fermented foods of the world, classifying fermentation according to type. This book provides data on the antiquity and role of fermented foods in human life, fermentations involving an alkaline reaction, tempe and meat substitutes, amazake and kombucha, and more.
Brugerbedømmelser af Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621