Handbook of Functional Dairy Products
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 312
- Udgivet:
- 24. november 2003
- Størrelse:
- 156x234x23 mm.
- Vægt:
- 572 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Functional Dairy Products
Functional dairy products have been the focus of research and product development. This work explores the product development process and the market dynamics driving product innovation. It examines ingredients and products, safety and technology issues, the impact of biotechnology, the regulatory environment and communication of health benefits.
Brugerbedømmelser af Handbook of Functional Dairy Products
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621