Handbook of Fruits and Fruit Processing
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 720
- Udgivet:
- 24. august 2012
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 281x225x34 mm.
- Vægt:
- 1958 g.
- 2-3 uger.
- 25. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Fruits and Fruit Processing
Fruits are botanically diverse, perishable, seasonal and predominantly regional in production. They come in many varieties, shapes and size, colors, flavors and textures and are an important part of a healthy diet and the global economy.
Brugerbedømmelser af Handbook of Fruits and Fruit Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Fruits and Fruit Processing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621