De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Handbook of Fruit Science and Technology

- Production, Composition, Storage, and Processing

Bag om Handbook of Fruit Science and Technology

Covers preharvest and postharvest handling and production of fruits grown in tropical, subtropical, and temperate regions in the world. This work brings together 45 top experts who discuss over 60 major and minor crops, detailing methods and technology for handling, disease control, storage, packaging, and refrigeration.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824796433
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 628
  • Udgivet:
  • 18. august 1995
  • Størrelse:
  • 178x254x33 mm.
  • Vægt:
  • 1315 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Handbook of Fruit Science and Technology

Covers preharvest and postharvest handling and production of fruits grown in tropical, subtropical, and temperate regions in the world. This work brings together 45 top experts who discuss over 60 major and minor crops, detailing methods and technology for handling, disease control, storage, packaging, and refrigeration.

Brugerbedømmelser af Handbook of Fruit Science and Technology



Find lignende bøger
Bogen Handbook of Fruit Science and Technology findes i følgende kategorier: