Handbook of Fruit Science and Technology
- Production, Composition, Storage, and Processing
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 628
- Udgivet:
- 18. august 1995
- Størrelse:
- 178x254x33 mm.
- Vægt:
- 1315 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Fruit Science and Technology
Covers preharvest and postharvest handling and production of fruits grown in tropical, subtropical, and temperate regions in the world. This work brings together 45 top experts who discuss over 60 major and minor crops, detailing methods and technology for handling, disease control, storage, packaging, and refrigeration.
Brugerbedømmelser af Handbook of Fruit Science and Technology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Fruit Science and Technology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621