Handbook of Foodborne Diseases
indgår i Food Microbiology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 1192
- Udgivet:
- 23. oktober 2018
- Størrelse:
- 287x227x60 mm.
- Vægt:
- 2684 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Foodborne Diseases
Handbook of Foodborne Diseases presents 100 of the most common foodborne diseases due to viruses, bacteria, fungi and parasites as well as foodborne toxins of microbial, seafood, plant and environmental origins.
Brugerbedømmelser af Handbook of Foodborne Diseases
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Foodborne Diseases findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621