Handbook of Food Toxicology
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 920
- Udgivet:
- 29. august 2002
- Størrelse:
- 277x193x51 mm.
- Vægt:
- 1794 g.
- 2-4 uger.
- 28. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Food Toxicology
From health and economic consequences to exposure assessment and detoxification, this title covers the formation, characteristics, and control of various toxins that occur in the production, storage, and preparation of food. It discusses toxin sources, mechanisms, routes of exposure and absorption, and their chemical and biochemical components.
Brugerbedømmelser af Handbook of Food Toxicology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Food Toxicology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621