Handbook of Food Structure Development
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 516
- Udgivet:
- 31. oktober 2019
- Størrelse:
- 241x162x31 mm.
- Vægt:
- 934 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Food Structure Development
Edited and written by world class contributors, this book brings the literature up-to-date by detailing research on food structure and how it develops through the interplay between processing routes and formulation elements.
Brugerbedømmelser af Handbook of Food Structure Development
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Food Structure Development findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621