De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Handbook of Food Science, Catering Technology & Kitchen Management

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789380090115
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 690
  • Udgivet:
  • 1. december 2010
  • Størrelse:
  • 152x221x54 mm.
  • Vægt:
  • 982 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af Handbook of Food Science, Catering Technology & Kitchen Management



Find lignende bøger
Bogen Handbook of Food Science, Catering Technology & Kitchen Management findes i følgende kategorier: