Handbook of Food Fortification and Health
- From Concepts to Public Health Applications Volume 1
indgår i Nutrition and Health serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 400
- Udgivet:
- 23. august 2016
- Udgave:
- 12013
- Størrelse:
- 254x178x22 mm.
- Vægt:
- 8062 g.
- 8-11 hverdage.
- 10. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Food Fortification and Health
Handbook of Food Fortification and Health: From Concepts to Public Health Applications Volume 1 represents a multidisciplinary approach to food fortification.
Brugerbedømmelser af Handbook of Food Fortification and Health
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Food Fortification and Health findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621