Handbook of Fermented Functional Foods
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 600
- Udgivet:
- 28. maj 2008
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 240x162x39 mm.
- Vægt:
- 1052 g.
- 2-4 uger.
- 18. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Fermented Functional Foods
Examines the health benefits of fermented foods, as well as the processes and production techniques involved in their manufacture. This book includes chapters on olives, tempeh, and the traditional fermented foods of China, Thailand, and India. It reveals the specific benefits of fermented milk, Kefir, yogurt, and cheese.
Brugerbedømmelser af Handbook of Fermented Functional Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Fermented Functional Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621