Handbook of Dairy Foods and Nutrition
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 428
- Udgivet:
- 15. december 2006
- Udgave:
- 3
- Størrelse:
- 260x190x27 mm.
- Vægt:
- 924 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Dairy Foods and Nutrition
Examines the role of dairy products in diet and health, covering such areas as cardiovascular health, hypertension, cancer, bone, and oral health. This book includes chapters on dairy foods and weight management, and chapters that address lactose digestion and the contribution of dairy foods to health throughout the lifecycle.
Brugerbedømmelser af Handbook of Dairy Foods and Nutrition
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Dairy Foods and Nutrition findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621