Handbook of Culture Media for Food Microbiology, Second Edition
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 678
- Udgivet:
- 22. april 2003
- Størrelse:
- 241x171x32 mm.
- Vægt:
- 1130 g.
- 2-3 uger.
- 23. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Culture Media for Food Microbiology, Second Edition
Written by the Working Party on Culture Media, of the International Committee on Food Microbiology and Hygiene, this is a handy reference for microbiologists wanting to know which media to use for the detection of various groups of microbes in food, and how to check their performance.
Brugerbedømmelser af Handbook of Culture Media for Food Microbiology, Second Edition
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Culture Media for Food Microbiology, Second Edition findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621