Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 806
- Udgivet:
- 28. marts 2000
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 219x276x44 mm.
- Vægt:
- 2086 g.
- 2-4 uger.
- 7. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded
Addresses the spectrum of cereal grain science, employing agronomic, chemical, and technological perspectives. This book provides treatment of food enrichment techniques, nutritional standards, and product quality evaluation. It highlights newly developed special ingredients and microbiological operations in processed foods; and more.
Brugerbedømmelser af Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621