De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded

Bag om Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded

Addresses the spectrum of cereal grain science, employing agronomic, chemical, and technological perspectives. This book provides treatment of food enrichment techniques, nutritional standards, and product quality evaluation. It highlights newly developed special ingredients and microbiological operations in processed foods; and more.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824782948
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 806
  • Udgivet:
  • 28. marts 2000
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 219x276x44 mm.
  • Vægt:
  • 2086 g.
  • 2-4 uger.
  • 28. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded

Addresses the spectrum of cereal grain science, employing agronomic, chemical, and technological perspectives. This book provides treatment of food enrichment techniques, nutritional standards, and product quality evaluation. It highlights newly developed special ingredients and microbiological operations in processed foods; and more.

Brugerbedømmelser af Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded



Find lignende bøger
Bogen Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded findes i følgende kategorier: