Handbook of Brewing
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 798
- Udgivet:
- 19. oktober 2017
- Udgave:
- 3
- Størrelse:
- 262x186x51 mm.
- Vægt:
- 1648 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Brewing
Written by an international team of experts recognized for their contributions to brewing science and technology, it also explains how massive improvements in computer power and automation have modernized the brewhouse, while developments in biotechnology have steadily improved brewing efficiency, beer quality, and shelf life.
Brugerbedømmelser af Handbook of Brewing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Brewing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621