HACCP in Meat, Poultry, and Fish Processing
indgår i Advances in Meat Research serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 393
- Udgivet:
- 11. marts 2013
- Udgave:
- 11995
- Størrelse:
- 156x233x27 mm.
- Vægt:
- 652 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af HACCP in Meat, Poultry, and Fish Processing
Chapter 4 deals with the use of RACCP in controlling hazards encountered in slaughtering and distribution of fresh meat and poultry, while chapter 5 discusses the problem - both spoilage and hazards - involved in processing and distribution of meat, poultry and seafood products.
Brugerbedømmelser af HACCP in Meat, Poultry, and Fish Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen HACCP in Meat, Poultry, and Fish Processing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621