HACCP in Meat, Poultry and Fish Processing
indgår i Advances in Meat Research serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 420
- Udgivet:
- 31. januar 1999
- Størrelse:
- 160x28x241 mm.
- Vægt:
- 793 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af HACCP in Meat, Poultry and Fish Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen HACCP in Meat, Poultry and Fish Processing findes i følgende kategorier: