De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

HACCP in Meat, Poultry and Fish Processing

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780834213272
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 420
  • Udgivet:
  • 31. januar 1999
  • Størrelse:
  • 160x28x241 mm.
  • Vægt:
  • 793 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af HACCP in Meat, Poultry and Fish Processing