De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter

Bag om Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter

Bogen er en opslagsbog om fremstilling af vin. Den giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder fremstillingen hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad o.m.a

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702175981
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 164
  • Udgivet:
  • 26. maj 2015
  • Udgave:
  • 3
  • Størrelse:
  • 179x247x19 mm.
  • Vægt:
  • 565 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter

Bogen er en opslagsbog om fremstilling af vin. Den giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder fremstillingen hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad o.m.a

Brugerbedømmelser af Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter