Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter
- Indbinding:
- Indbundet
- Sideantal:
- 164
- Udgivet:
- 26. maj 2015
- Udgave:
- 3
- Størrelse:
- 179x247x19 mm.
- Vægt:
- 565 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter
Bogen er en opslagsbog om fremstilling af vin. Den giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder fremstillingen hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad o.m.a
Brugerbedømmelser af Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter findes i følgende kategorier:
- Business og læring
- Hobby og fritid > Natur
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi
- Livsstil, hobby og fritid > Natur: for alment interesserede læsere > Træer, vilde blomster og planter: for alment interesserede læsere
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621